reede, 27. märts 2009

Projektist "Tere, Kevad!"

Projekt "Tere, Kevad!" on meie klassis täie hooga käima läinud. Tänaseks oleme selgeks saanud metsvindi laulu, vaadelnud temast fotosid ning püüdnud ka ise teda joonistada. Loodame, et kui metsvint on meile saabunud ja oma laulu valla päästab, siis tunneme ta ka looduses ära. Gerly oli nii tore ja tõi nädala alguses kooli lumikellukesi. Õppisime ka seda taime tundma. Samuti vaatlesime sarapuud, millised on tema õied.
Iga laps sai endale koju vaatlustabelid. Sinna märkige kuupäevad, millal te mingit kevadmärki olete sellel kevadel avastanud. Loomulikult ei ole võimalik kõiki leida, aga hoidkem silmad lahti! Ehk õnnestub meil siiski kevadet avastada.
Kaueneid kevadfotosid on õpetajale saatnud Andrus ja Kristian. Aitäh! Nendest osad on ka "Tere, Kevad!" projektis üleval. Kevadfotode saatmise juures on oluline, et fotod oleksid tehtud sellel kevadel ning võõraid pilte, st internetist leitud fotosid, saata ei tohi.

Fotode autor: Andrus

Ka viktoriin on läinud lahti täiel hool. Minule on saabunud juba Johannese ja Andruse vastused. Lapsed, kes soovivad ka viktoriinist osa võtta, siis saatke järgmisel nädalal vastused oma klassijuhatajale. Vastuseid võite ka klassijuhataja meilile saata. Kui kõikidele küsimustele ei oska vastata, siis sellest pole midagi, saatke need vastused, mida te teate.
Toredat kevadet!

Foto autor: Kristian


Kommentaare ei ole: