laupäev, 28. veebruar 2009

Ilusa lõpuga lugu

Reedel, 27. veebruaril oli meil võimalus koolis vaadata " etendust "Ilusa lõpuga lugu" lasteteater "Mäng esituses. Etendus rääkis ühest perekonnast, kus elavad isa, ema ja nende poeg. Isal ja emal oli kogu aeg väga kiire ja neil ei olnud eriti aega oma lapsele muinasjutte lugeda. Lõpuks vanemad mõistsid, et tuleb võtta üksteise jaoks aega ja teha koos midagi toredat.
Etendus oli vahva, kuid meie jaoks veidike raske.

reede, 27. veebruar 2009

Lumememeeste rivistus

Reedel, 27. veebruaril tegime tööõpetuse tunnis lumememehi.

kolmapäev, 25. veebruar 2009

Pilt vastlapäevast

Kolmapäeval, 25. veebruaril tegime kunstitunnis pilti vastlapäevast ja talverõõmudest.

laupäev, 21. veebruar 2009

Taas koolis teater!

Reedel, 27. veebruaril on võimalus meie koolis osa saada lasteteater "Mäng" etendusest "Ilusa lõpuga lugu". Etendus algab kell 11.40. Pilet 22 krooni.
Toredaid teatrielamusi!

reede, 20. veebruar 2009

Eesti iseseisvuspäeva aktus

Reedel, 20. veebruaril toimus meie koolis Eesti Vabariigi iseseisvuspäevale pühendatud aktus. Pidulik koosviibimine algas Eesti hümni laulmisega. Seejärel kõneles meie kooli ajalooõpetaja sellest, kui õnnelikud me oleme, et meil on oma riik. Laulukoor esitas kauneid laule ning tantsijad rahvatantse. Õppealajuhataja soovis meile kaunist pidupäeva saabumist. Meie klassi lapsed ning kogu koolipere oli riietunud pidulikult.

neljapäev, 19. veebruar 2009

Toompea müür

Kolmapäeval, 18. veebruaril maalisime kunstitunnis Toompea müüri ja Pika Hermanni torni, kus lehvib meie riigi lipp.

teisipäev, 17. veebruar 2009

Iseseivuspäeva aktus

ImageChef.com - Custom comment codes for MySpace, Hi5, Friendster and more
Reedel, 20. veebruaril toimub meie koolis Eesti iseseisvuspäevale pühendatud aktus. Oluline on riietuda pidulikult, st seljas on valge pluus või kampsun ning tumedad püksid või tüdrukutel ka tume seelik.

Tunniplaan 1.a klassile on sellel päeval järgmine:
1. tund eesti keel
2. tund inimeseõpetus
3. tund aktus
4. tund matemaatika
Koolipäev lõpeb kell 12.25.

laupäev, 14. veebruar 2009

Head sõbrapäeva!

Kallid sõbrad!
Et saada suureks,
peab olema väike.
Et oleks elu -
peab paistma päike.
Et oleks õnne,
peab olema sõber,
kes hoiab sind ja
abiks on kõiges.

reede, 13. veebruar 2009

Sõbrapäeva kaart

Reedel, 13. veebruaril valmistasime tööõpetuse tunnis sõpradele kaarte. Ühe kaardi tegime voltides ja teise Pop-Up tehnikas.


Gerly kaart


Kristiani kaart

Kristeli kaart

Kes sõpru tahab saada, peab ise sõbralik olema.
Õige sõber kaalub rohkem kui kuld.
Sõpradest tuntakse Sind ennast.

neljapäev, 12. veebruar 2009

Mütsipäev

12. veebruaril oli meil koolis mütsipäev. Koolis oli näha väga toredaid mütse. Meie klassis aitasid mütsipäeva tähistada Gerly, Kristel, Johannes, Kristian, Rasmus, Küllo, Kevin ja Margus. Kiitus teile! Vahepeal hakkas meil mütsiga natuke palav, siis võtsime selle peast, aga enda juures hoidsime seda ikkagi terve päeva.

kolmapäev, 11. veebruar 2009

Korrapärane kordamine

11. veebruari kunstiõpetuse tunnis rääkisime korrapärasest kordamisest. Kuulasime muusikapalasid ja püüdsime rütmi kaasa plaksutada, vaatlesime erinevaid pilte ning leidsime nendelt rütme. Seejärel proovisime ise paberile panna mingi rütmi kasutades värvilisi pabereid. Tulemuseks saime kas vaiba, teki, kardina või laudlina, vastavalt sellele, mida keegi tegi.

teisipäev, 10. veebruar 2009

Sõbranädala tegevused

10. veebruar oli meie koolis lipsupäev. Päris paljud õpilased ja ka õpetajad olid kooli tulnud vahvate lipsudega. Meie klassist oli meeles lipsuga kooli tulla kahel poisil. Kiitus teile, Küllo ja Kristian!
Sellel päeval toimusid meil pärast õppetööd õues lumel ja jääl vahvad võistlusmängud, mida viis läbi meie kehalise kasvatuse õpetaja.

laupäev, 7. veebruar 2009

Sõbranädal

9.-13. veebruar on meie koolis sõbranädal. Iga päev on pühendatud mingile teemale.
  • Esmaspäev on T-särgi päev
  • Teisipäev on lipsupäev
  • Kolmapäev on rocki ja pungi päev
  • Neljapäev on mütsipäev
  • Reede on kallistamise päev

Täpsem info sõbranädala kohta on kooli kodulehel.



glitter-graphics.com

reede, 6. veebruar 2009

Sõbrapäeva pilt

Reedel, 6. veebruaril meisterdasime tööõpetuse tunnis sõbrapäeva pilti. Pildi tegemisel kasutasime värvilisi pabereid ning see pilt koosneb peamiselt südametest.

neljapäev, 5. veebruar 2009

Nukuteatri ühiskülastus

Kolmapäeval, 4. veebruaril oli meil võimalus minna Nukuteatrisse vaatama etendust "Metsakülad". Seda mängiti Nukuteatri ovaalsaalis. See rääkis metsaelanikest, kes sõitsid rongiga. Metsaelanikud olid karu, rebane, jänes, siil.
See oli väga vahva etendus, meile meeldis see väga.

teisipäev, 3. veebruar 2009

Nukuteatrisse

Ootamatult avanes meil võimalus 4. veebruaril minna Nukuteatrisse vaatama etendust "Metsakülad".
Hommikul toimub eesti keele tund, aga kooliasju kaasa ei võta. Teise tunni ajal seame sammud teatri poole. Etendus algab kell 11.00. Kaasa on vaja võtta sõidupiletid, ID-pilet või tasuta sõiduõigust tõendav dokument. Kooli juures tagasi oleme ja koju läheme umbes kell 12.15.

Teatrihommik

Teisipäeva, 3. veebruari hommikul oli meil külas teater, mis etendas "Jutt on kooruke, õpetus ivake". Näitlejad olid Raimo Aas, Margus Abel ja muusikat tegi Ervin Lillepea. Nad esitasid meile ühte õpetliku muinasjutu, mis rääkis sellest, et üksteise vastu tuleb olla abivalmis ja hooliv.