reede, 28. november 2008

Juku Mängumaal

28. novembril oli meil ääretult vahva päev Juku Mängumaal. Vaatasime seal lasteteater "Mäng" etendust. Esialgselt oli plaanitud, et mängitakse näidendit "Ilusa lõpuga lugu", kuid näitleja haigestumise tõttu see asendati teise etendusega.

Etendus rääkis kahest printsist, kes soovisid endale naiseks ühte ja sama printsessi. Mõlemad printsid olid väga osavad ja nad ei suutnud jõuda kokkuleppele, kumb vääriks printsessi kätt. Nad otsustasid tuua seitsme maa ja mere tagant sõrmuse. See prints, kes esimesena jõuab sõrmusega tagasi, saabki printsessi endale naiseks. Lõpuks võitis headus ja sõprus. Etendus oli väga tore ja lõbus.

Pärast teatrit oli meil võimalus hullata Juku Mängumaal.
Meil oli väga vahva päev!

Kellad

26. novembri kunstiõpetuse tunni teemaks olid tähtsad tavalised esemed. Juttu oli tarbeesemetest ja tarbekunstist. Saime teada, et tarbeesemed on igapäevaselt tarvitatavad esemed ning tarbekunst on kunstiliik, mis tegeleb tarbeesemete kujundamisega. Meie ülesandeks oli seekord valmistada üks huvitav kell.

neljapäev, 27. november 2008

Kodanikupäev

26. novembril tähistati meie koolis kodanikupäeva. Kodanikupäev on pühendatud Eesti kodanikule, tema õigustele ja kohustustele. Eesmärgiks on teadvustada kodanikustaatust ja ühtlasi tõsta kodanikuuhkust. Kodanik.ee ütleb, et riik algab inimesest. Loov ja aktiivne kodanik on igale riigile tähtis. Väikesele riigile on tähtis, et iga tema kodanik tunneks ennast siin hästi, hoiaks Eestit ja sooviks tema heaks midagi korda saata.

Esimese tunni ajal kogunesid algklassid saali, kus ajalooõpetaja E. Kenkmaa rääkis meile koos oma klassi õpilastega, kes on kodanikud. Pärast seda joonistas iga klass selle kohta plakati.

reede, 21. november 2008

Juku Mängumaale

28. novembril 2008 läheme klassiga Juku Mängumaale vaatama lasteteatri "Mäng" toredat etendust "Ilusa lõpuga lugu", mis algab kell 10.00. Pärast seda on kõigil lastel võimalus sealsel mängumaal mängida. Pilet maksab 45 krooni.
Koolis oleme tagasi kell 12.30.
Toredaid teatri- ja mänguelamusi!

neljapäev, 20. november 2008

Plastiliiniga voolimine

14. novembril tegime sissejuhatuse plastiliiniga voolimisse. Alustuseks proovisime oma nimetähti voolida.

Seejärel voolisime anumat.

kolmapäev, 19. november 2008

Maastik

12. novembril lugesime Ellen Niidu raamatut "Suur maalritöö" ning püüdsime ise ka maalida guaššvärvidega maastikku.

neljapäev, 13. november 2008

Jõulupakk

1. a klassi jõulupakk maksab 65 krooni. Palun teatada klassijuhatajale reedeks, 14. novembriks, kas on Kalevi jõulupaki soovi või mitte. Palun selle eest tasuda 28. novembriks.
Klassijuhataja
Take this Christmas Icon
Christmas Icons
Myspace Icons

teisipäev, 11. november 2008

Lastevanemate koosolek

Kooli lastevanemate üldkoosolek toimub 26. novembril 2008 kell 18.00.
PÄEVAKORD:
1. "Noorukite depressioon" lektor psühhiaater Piret Aavik
2. Jooksvad küsimused
Klassikoosolek toimub samal päeval kell 17.00.

laupäev, 8. november 2008

Sügise värvides puu

7. novembril rääkisime tööõpetuse tunnis sügise tunnustest, vaatlesime loodust ja tegime pildi, millel on kaunis sügise värvides puu.

Head uut õppeveerandit!

Alanud on uus õppeveerand. Soovin teile toredaid ning edukaid koolipäevi! Talvine koolivaheaeg algab 20. detsembril!
Teie klassijuhataja

fancygens.com

Kalad

15. oktoobril tegime kunsti tunnis lisaks kivile maalitud lepatriinule ka pildi kalast. Selle pildi tegemisel kasutasime liiva ja guaššvärve.